Retourneren

Natuurlijk hopen we van harte dat jouw gouden hart sneller is gaan kloppen van jouw aankoop. Indien dat niet zo is, dan heb je 14 dagen om de bestelling te retourneren. Zorg dat je je bestelling retourneert inclusief track & trace code en met een verzekering tot €500,-. Wij garanderen een terugbetaling mits het sieraad in perfecte staat en in de originele verpakking wordt geretourneerd en niet op maat is gemaakt. Note: als je retourpakketje verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.
Hoe retourneer je je bestelling? 
1.   Mail ons op info@goudkoortsvintage.nl voor de adresinformatie 
2.   Verpak de items in de originele doos of een andere stevige kartonnen doos. Doe de doos dicht, tape het stevig vast en zorg dat de juwelen goed beschermd zijn. 
Terugbetalingen kunnen alleen gemaakt worden via de oorspronkelijke betalingsmethode en zal op je rekening te zien zijn binnen 14 dagen na ontvangst. We zullen je via mail contacteren wanneer we je retour hebben ontvangen en verwerkt.

Garantie
Goudkoorts Vintage staat bekend om de snelle en persoonlijke service. Wij adviseren onze klanten om binnen 14 dagen de bestelde items te controleren. Controleer de geleverde kwantiteit en kwaliteit van de items. Mocht er iets niet goed zijn met je bestelling, stuur dan een e-mail naar info@goudkoortsvintage.nl met een uitleg wat het probleem precies is of stuur ons een DM op Instagram. We nemen dan direct contact met je op. Buitenom de 14 dagen, geven wij een garantie van 2 maanden over de kwaliteit van de producten. Als er zich een probleem voordoet met het item stuur ons dan meteen een e-mail met foto naar info@goudkoortsvinrtage.nl of stuur ons een DM via Instagram. Wij zullen dan zo snel mogelijk met een passende oplossing komen.
1.   Als het mogelijk is het sieraad te maken dan zullen wij het repareren.
2.   Als het niet mogelijk is om het sieraad te repareren, dan zoeken we samen met je naar een gepaste oplossing 
3.   Als het niet mogelijk is om het product te repareren en we hebben het item niet meer voorradig, dan voorzien wij jou van een terugbetaling. Wanneer je in Amsterdam of omstreken woont, dan kun je ook langs ons komen om jouw product te laten maken.
×