Algemene voorwaarden

Goudkoorts Vintage is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer 80879500, btw-nummer: NL861835724B01 E-mail: info@goudkoortsvintage.nl Phone: + 31 (6) 43 65 81 80 

Artikel 1. Algemeen   
1.1 De Algemene Voorwaarden van Goudkoorts Vintage zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen. Wanneer je een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op info@goudkoortsvintage.nl

1.2 Al onze ringen zijn authentieke vintage ringen, wat betekend dat ze eerder gedragen zijn en niet 'nieuw'. Al onze ringen worden geselecteerd door onze goudsmid die voorzichtig iedere ring evalueert. 
1.3 Omdat de ringen vintage zijn, is de maat al vastgesteld en niet opmaat gemaakt. Op elke product pagina kun je zien in welke maat de ring beschikbaar is. Om je te helpen hebben we de mogelijkheden tot vergroten/verkleinen aangegeven per item. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de ringen om te zetten naar elke maat en dat er grenzen zijn. Houd er rekening mee dat er kosten in rekening worden gebracht voor het aanpassen van de grootte (zie hieronder).
Aanpassingskosten 
• Verkleinen €40.00 
• Vergroten €60

Artikel 2. Overeenkomst en Bestelling 
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat je een bestelling plaatst. Goudkoorts Vintage verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Goudkoorts Vintage de enige eigenaar van de producten.  
2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvangt je per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van je bestelling. 
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. Betaling en Betaalmethoden
3.1 Bij Goudkoorts Vintage kun je kiezen uit vier beveiligde betaalmethoden: Ideal, Bancontact, PayPal en Creditcard; Mastercard & VISA.
3.2 Als Goudkoorts Vintage per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld.
3.3 Alle productprijzen op Goudkoorts Vintage zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Goudkoorts Vintage of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verifieerd door Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. Levering
4.1 Goudkoorts Vintage levert bestellingen via de koeriersdienst PostNL of DHL.
4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was toen PostNL of DHL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Goudkoorts Vintage deze extra kosten bij u in rekening.
4.3 Goudkoorts Vintage verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Goudkoorts Vintage streeft er altijd naar dat je je bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij je dat onmiddellijk weten.
4.4 Tot en met het moment van levering draagt Goudkoorts Vintage de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan jou. 
4.5 De klant staat bij Goudkoorts Vintage altijd centraal. Toch willen we je vragen er rekening mee te houden dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. 

Artikel 5. Zichttermijn
5.1 Goudkoorts Vintage streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij je aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@goudkoortsvintage.nl 
5.2 We streven ernaar het sierraad dezelfde dag nog op de post te doen, zodat je je parel de volgende dag al in huis hebt! Als je je sierraad vóór 14:00 uur koopt, lukt dat eigenlijk altijd. 

Artikel 6. Retourneren & Omruilen
6.1 We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heb je vanaf de datum waarop je je bestelling hebt ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.
6.3 Stuur een mail naar info@goudkoortsvintage.nl voor het retouradres
6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor jouw rekening.  
6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.   
6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.  
6.7 Goudkoorts Vintage kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. Garantie
7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft Goudkoorts Vintage twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als je niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@goudkoortsvintage.nl of stuur ons een DM via Instagram. 
7.2 Goudkoorts Vintage zal een passend alternatief voorstellen, maar Goudkoorts Vintage besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.
• Reparatie
• Vervanging
• Restitutie  
7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.
7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd.
7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. Copyright
8.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Goudkoorts Vintage zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Goudkoorts Vintage mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. Geschillen
9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.
Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 28-11-2020.
×